Cyber Security Awareness Training

Train uw medewerkers voordat ze worden getest. Begin vandaag nog met het opbouwen van uw veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging.

Neem contact op voor een gesprek

Wat doen we?

Rust uw medewerkers uit met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om de sterkste verdedigingslinie te worden. Ga verder dan de traditionele training die werknemers nauwelijks bijbenen en geef hen eenvoudige maar interactieve training die gemakkelijk te begrijpen is.

De noodzaak van security awareness training

Uw medewerkers leren hoe ze phishing-e-mails en andere bedreigingen voor de cyberveiligheid kunnen herkennen, is een van de meest effectieve manieren om het aanvalsoppervlak van uw organisatie te verkleinen. Organisaties passen slimmere beveiligingsmaatregelen toe, waardoor het voor aanvallers moeilijker wordt om toepassingen en software te misbruiken. Dit maakt het exploiteren van menselijk oordeel echter aantrekkelijker voor aanvallers om dezelfde doelen met een fractie van de inspanning te bereiken. 
Bij Blueprint Cyber Security geloven we dat een organisatie nooit haar beveiliging kan vergroten als ze niet ook hun personeel opleiden.

Cyber Security Trainings die wij aanbieden

Phishingsimulatie en e-learning

Blueprint Cyber Security heeft een online portaal gecreëerd waar organisaties hun werknemers kunnen inschrijven voor het trainingsprogramma voor beveiligingsbewustzijn. Elke werknemer ontvangt een reeks verschillende video's, gevolgd door trainingsvragen. Deze video's bieden de fundamenten die nodig zijn om hun veerkracht op het gebied van cybersecurity te versterken.
Management ontvangt regelmatig rapporten over de trainingsstatus van de werknemers en biedt hen analytics, zodat ze pijnpunten kunnen identificeren. Medewerkers zijn ingeschreven voor 12 maanden, in deze periode van 12 maanden zullen ze phishing-e-mails en verdere training ontvangen om hun beveiligingsbewustzijn verder op te bouwen. Nieuwe medewerkers kunnen binnen enkele ogenblikken in het systeem worden ingeschreven.

Neem contact op voor een gesprek

Klassikaal leren

Onze consultants bieden traditionele training in klassikale stijl op locatie, tot 30 werknemers per sessie. Onze consultants verzorgen het leermateriaal en bereiden de presentatie voor de medewerkers voor. Onze specialist leidt de medewerkers op in de concepten van security awareness en wat ze moeten doen als ze het gevoel hebben dat ze gecompromitteerd zijn. Deze persoonlijke training zit boordevol verschillende live opdrachten om het bewustzijnsniveau van werknemers grondig te beïnvloeden en te verhogen en om een voorproefje te geven van de hackersmentaliteit.

Neem contact op voor een gesprek

Aangepaste e-learningoplossing

Creëer echt gepersonaliseerde opleidingen voor uw werknemer, zodat hij/zij kan studeren wanneer en hoe het hem/haar past. Met de op maat gemaakte leerinhoud kunt u voldoen aan de behoeften van de verschillende afdelingen van uw organisatie en het bewustzijnsniveau dat uw medewerkers al hebben. Management helpt bij het beheren van de inhoud en het ontwikkelen van de e-learning module.

Neem contact op voor een gesprek

Boek een gratis consultatie aan

Krijg vanaf het begin het juiste advies, of vertel ons waar u naar op zoek bent. Onze consultants staan voor u klaar