ISO 27001 Consultancy

Blueprint Cyber Security zal uw organisatie van A tot Z helpen om ISO 27001-conform te worden. Begin vandaag nog met het opbouwen van uw veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging.

Neem contact met ons op

Wat Blueprint Cyber Security biedt

Blueprint Cyber Security biedt ISO 27001-consultancydiensten aan voor klanten die gecertificeerd willen worden. De beveiliging van Blueprint Cyber Security is gespecialiseerd in het beoordelen en implementeren van Information Security Management Systems (ISMS). Deze systemen vormen de kern van ISO 27001 en vereisen vanaf het begin een duidelijke methodische aanpak.
Blueprint Cyber Security biedt ISO 27001 Gap Auditing-diensten aan om het huidige beveiligingsbeleid, de beveiligingsprocedures en -praktijken van uw organisatie te toetsen aan de ISO 27001-vereisten. Uit de uitkomst van de audit zal blijken welke gebieden voldoen en welke aandachtsgebieden extra aandacht behoeven om ISO 27001-gecertificeerd te worden.

Onze ISO 27001-consultancydiensten

ISO 27001 Interne Audit

Blueprint Cyber Security kan klanten die al ISO 27001-gecertificeerd zijn, helpen door regelmatig interne audits van hun Information Security Management System (ISMS) uit te voeren en regelmatig penetratietests uit te voeren. De interne audits moeten met regelmatige tussenpozen worden gepland om het aantal gevallen van niet-naleving van de richtlijnen te verminderen. De interne ISO 27001-beoordelingsdienst voor Blueprint Cyber Security-beveiliging biedt een onpartijdige en objectieve audit, aangezien we een externe onafhankelijke partij zijn die zelf ISO 27001-gecertificeerd zijn. De interne beoordeling van Blueprint Cyber Security-beveiliging ISO 27001 is een aanpak in twee fasen, te beginnen met een auditplan en een inspectie van het ISMS. Een gecertificeerde ISO 27001-auditor beoordeelt alle huidige beleidslijnen, procedures en processen binnen de scope van ISMS. De auditor stelt dan een verslag op en licht de belangrijkste bevindingen toe en maakt eventuele non-conformiteiten (indien aanwezig) bekend.

Neem contact met ons op

ISO 27001-gap audit

Een ISO 27001-gap audit zal de stappen illustreren die moeten worden genomen om ISO 27001-certificering te ontvangen. De audit zal inzicht geven in het verwachte budget en de middelen die moeten worden toegewezen aan het ISO 27001-certificeringsproces en het lopende budget dat nodig is om gecertificeerd te blijven. De Security ISO 27001 Gap Audit van Bedrijf bestaat uit twee fasen: een auditplan en een inspectie door een gecertificeerde auditor van Company A Security. De auditor beoordeelt alle huidige beleidslijnen, procedures en processen binnen het ISO 27001-bereik. De audit zal een verslag opstellen en de acties toelichten die nodig zijn om certificering te verkrijgen. Nadat de klant het rapport heeft ontvangen, en eventuele tekortkomingen heeft aangepast, zullen onze consultants het nieuwe ISMS opnieuw in gebruik nemen voor de certificering.

Neem contact met ons op

Boek een gratis consultatie aan

Krijg vanaf het begin het juiste advies, of vertel ons waar u naar op zoek bent. Onze consultants staan voor u klaar